Mailchimp

21 mars, 2011 av mail@olaabrahamsson.se: Lämna en kommentar >>

Med hjälp av detta e-postprogram kan du skapa registreringsformulär till din webbplats och skapa snyggt layoutade e-postmeddelanden i HTML-format. Mottagarlistor gör att du får en bra överblick och kan välja att skicka till hela eller en utvald del av mottagarna i aktuell lista genom att selektera med hjälp av ett antal parametrar.

A/B-testning av utskicket går att göra, det vill säga att du kan ha två olika varianter av ditt utskick när det gäller ämnesrad i e-postmeddelandet, namn på avsändare samt tid och datum för utskicket.

Du får statistik på hur många och vem som har öppnat ditt e-postmeddelande och kan utifrån det skicka ut exempelvis påminnelser. Det finns även statistik om geografisk placering av mottagna och när utskicken har öppnats.

Mailchimp ger dig möjligheten att automatiskt skicka ut e-post till nyregistrerade mottagare som välkomnar dem och som exempelvis ger dem ett första nyhetsutskick.

Systemet ser till att städa bort epostadresser som inte når sin mottagare, exempelvis om epostadressen har upphört. Det är lätt för mottagare att avregistrera eller ändra sina mottagaruppgifter direkt från e-postutskicket.

www.mailchimp.com

Tipsa eller kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.