Digital PR med MyNewsDesk

17 april, 2011 av mail@olaabrahamsson.se: Lämna en kommentar >>

Här är ett YouTube-klipp från Dispruptivesweden som handlar om digital PR och hur det kan påverka din ranking på sökmotorer. Med hjälp av digital PR och i detta fallet verktyget MyNewsDesk så kan du bygga relationer och därmed länkar till dina webbsidor vilket ger ett länkvärde och därmed större chans till bra ranking på sökmotorer.

Det gäller att förse bloggar och andra webbplatser med bra material för att förenkla deras arbete med att skriva om dig och dina produkter. MyNewsDesk är ett bra verktyg för att sprida pressreleaser och annan information då många nyhetskanaler, både på webben och i övriga medier, hämtar sin information från MyNewsDesk.

Det är inte bara effekten av att få fler länkar till din webbplats och därmed bättre ranking, utan även en bra spridning av den information du vill få ut med direkttrafik från blogg eller nyhetssajt till din egen webbplats.

Tänk även på hur mycket större trovärdighet en artikel om ditt företag eller produkt från en oberoende källa har jämfört med köpt reklam.

Tipsa eller kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.